Wednesday, May 14, 2008

Tag: Cooking Bookmark


I´ve been tagged by Siti and Jun, thanks to both of you :)

TAG CookingBookmark.com
Hanya ada 3 misi dan 3 langkah sahaja yang anda perlu buat.

Misi CookingBookmark.com
  • 1. Mewujudkan laman khas komuniti Food-Blogger dengan meletakkan sebanyak mungkin link blogger yang terlibat dengan makanan.
  • 2. Membantu mengembangkan home-based bussiness yang berkaitan makanan.
  • 3. Mengeratkan ikatan Food-Blogger negara-negara yang memahami dwibahasa - Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapore terutamanya.
Untuk TAG ini, anda perlu
1. Register di laman
www.cookingbookmark.com.
Masukkan link anda di direktori mengikut kesesuaian blog anda.
Anda boleh masukkan link blog anda lebih dari satu kategori sekiranya mahu link anda lebih popular.

2. Masukkan 2 link kesukaan anda di ketegori lain. Contohnya link url yang berkaitan dengan makanan untuk dikongsi bersama.

3. TAG sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger anda untuk meneruskan misi ini.

Now, I´d like to pass the tag to the following bloggers:
1. Sefa
2. Shinta
´s Little Kitchen
3. Ayin
4. Sheila
5. Mindy

5 comments:

Ayin said...

ok dweh ntar tak kerjain PR'nya :D

MiNDY said...

sib mBa. besok ya ta' kerjain

sefa firdaus said...

sip sip... ntar deh dikerjain

Sheila said...

Baru aja aku selesai ngerjain Tag dari Elsye & Desy :).

Siap, mbak. Ntar aku kerjain ya. Btw, aku juga punya Tag buat mbak Retno. Kayaknya Mbak Retno udah pernah ngerjain deh. Ditengok yaaa.

sefa firdaus said...

aku udah bikin di bookmark itu Mbak, cuma belum aku posting nih, biasa deh... masih males :D