Wednesday, June 4, 2008

Cookies for Rea´s friend: Pineapple jam Tarts & Cheese Shortbread Cookies



Putu Rea from Bali ordered these cookies (Pineapple Jam Tarts/Nastar & Cheese Shortbread Cookies or Kaastengels -Recipe Kaastengels (2)) for her friend´s birthday in Germany. This is the second request from Rea:). Many Thanks Rea for your trust. I hope your friend enjoy the cookies and "Alles Gute zum Geburtstag". Please let me know, if he has already received the packet by post. Do you want some too?

20 comments:

Happy cook said...

Wow that is a whole lot of cookies you made for Rea's friends.

MiNDY said...

kalengnya bagus dweh mBa. naksir euy
nastar & co. nya juga kliatan enaks

Salt & Turmeric said...

Very nice packaging Retno. i wish im half as talented as you are.

Retno Prihadana said...

happy cook: ^_^ as request.
mindy: Hasil hunting keluar masuk toko, sampe ketemu kaleng yang cocok dan harganya sesuai..he..he, dah terlanjur beli kaleng yg lain juga :)
salt&turmeric:Thanks. you´ve so many nice recipes too :)

Ayin said...

nrima orderan dr Norwe ndak hehe... :)
nastare mau.. kl mo bikin dw njelimet.. btw itu ga ada gagange ya mbk nastar keranjange ?

Little Corner of Mine said...

Looks good and I love your packaging!

Dwiana P said...

cookies...........!!!! sambil tangan mau nyomot!
itu kaleng Retno cantik pisan. Eh ya foto ini cantik banget gk diikutin buat click yg themenya bln ini "yellow".

Bunda Nadine said...

keren banget packaging & foto-nya mbak ... mau dung di kirimin ... :D

-puturea- said...

Hi Mbak Retno,
I'm so speechless!!
Cantik sekali kekse dan packaging-nya...jadi iri ama Michi... jadi pengen mesen buat diri sendiri nih...
Vielen dank ya udah mau membantuku...
Jangan kapok ya kalo aku mesen lagi ;D
Sukses selalu and BIG hugs from Bali

Elsye said...

waaa mau mbak..:P...keren booww packingnya..:D

Retno Prihadana said...

Ayin: Kesuwen yin nggawe keranjang,anggap aja bunga..he..he. Klo males bikin sendiri boleh order, gampang ada DHL koq :). Lha wong ayin rajin banget masak gitu loh.
Little corner of mine: Thank you Ching
Dwiana: ahh..masih nggak pede Dwi, di click fotonya pada keren-keren. Thanks ya..kapan2 ikutan deh.
Bunda Nadine: Laaah..disana banyak yg jual khan..he..he
Putu Rea: Sama-sama Rea, seneng koq dapet order dari Rea :)
Elsye: mau isinya apa mau kalengnya aja..qi..qi..qi.

Mochachocolata Rita said...

wowwwwww cakep banged mba retssss

WokandSpoon said...

Those cookies look great! Making my mouth water.

Simplicity said...

helloo salam kenal dari panama
mbak, fotonya bagus,packingnya bagus, cemilannya jgua asoy.. jadi pingin..

daphne said...

the lucky person!

Retno Prihadana said...

Mochachocolata Rita: Thanks ya
WokandSpoon: Hi, how are you? Nice too see you again:)
simplicity: Makasih dah mampir ya, salam kenal juga.
daphne: ^_^

Lore said...

Love the idea of a pineapple jam tart! Come to think about it I think I've never tasted pineapple jam :)). Your presentatioan is soo beautiful!

Retno Prihadana said...

lore: Thanks for the compliment:)

Dwiana P said...

Retno lah baru kepikiran nih gw. ini foto cantik pisan, gk diikut sertakan di click kontes? theme bulan ini kan "yellow".

Retno Prihadana said...

Dwiana: yo wis nanti aku coba ikutan, nggak pede sih sebetulnya.